Single origin mörk choklad från Ecuador

EKOLOGISK MÖRK CHOKLAD MED BLÅMÖGELOST, VALNÖT OCH FIKON

70 % kakao

Choklad och ost tycker vi är en utmärkt kombination. Blåmögelostens karaktäristiska smak, i kombination med valnötter och fikonets sötma ger en smakupplevelse utöver det vanliga.

EKOLOGISK MÖRK CHOKLAD MED HALLON BLÅBÄR OCH JORDGUBBAR

70 % kakao

Låt oss bjuda på en svensk sommardröm – en riklig bärkreation där de klassiska smakerna av svenska sommarbären, hallon, blåbär och jordgubbe, blandas med en härlig ecuadoriansk choklad. 

EKOLOGISK MÖRK CHOKLAD MED MANDEL, HASSELNÖTTER OCH CASHEWNÖTTER

70 % kakao

Att choklad och nötter går bra ihop är ingen hemlighet. I denna nötexplosion har vi blandat tre olika nötfavoriter – hasselnöten, mandeln och cashewnöten, med vår finaste Ecuadorianska choklad.

Finest belgisk mjölkchoklad

EKOLOGISK MJÖLJK-CHOKLAD MED HALLON BLÅBÄR OCH JORDGUBBAR

35,3 % kakao

Låt oss bjuda på sommarens bärkollektion – där vi har sammanfört de tre klassiska sommarbären, hallon, blåbär och jordgubbe, tillsammans med vår ekologiska gourmetchoklad.

EKOLOGISK MJÖLJK-CHOKLAD MED ROSTADE KOKOSCHIPS, ROSTAD MANDEL OCH HAVSSALT

35,3 % kakao

Här är en fantastisk mix av sött och salt – en kreation av krispigt, rostade kokosflarn och mandel med ett stänk av naturligt havssalt från Atlanten. 
 

EKOLOGISK MJÖLJK
CHOKLAD MED HALLON OCH LAKRITS35,3 % kakao


I den här premium-chokladen har chokladens sötma fått en härlig blandning tillsammans med hallonens friska syrlighet och lakritsens sötsalta magi.