EKOLOGISK, EXKLUSIV,
HANDGJORD CHOKLAD
I den lilla orten Hallsberg, strax utanför Örebro, finner du Backamo Choklad. Här tillverkar vi handgjorda, ekologiska och rättvisa chokladkakor som vi toppar med naturens bästa smaker! I och med att våra produkter är handgjorda får varje enskild chokladkaka ett unikt utseende!

Vi är alltid väldigt noga med varifrån våra produkter kommer. Vi använder bara ekologiska ingredienser från producenter som kan garantera att alla som vart inblandade i produktionen har bra arbetsvillkor och får bra betalt!

På Backamo Choklad strävar vi ständigt efter att hitta nya spännande smakkombinationer som stimulerar sinnena, och bara de absolut bästa smakerna går igenom urvalet och vidareutvecklas till nya produkter.

Vår vision är att skapa utomordentligt goda chokladprodukter att äta eller att ge bort. Bra för miljön och bra för människorna som är med i alla produktionssteg.

Helt enkelt god choklad med ett gott samvete!
loading...

Nyheter

Stort grattis till Samantha Claesson, Kattis Iveblad, Susanne Melin och Sofia Wickstrand Linhem som alla vunnit 2 chokladkakor var i våra tävlingar på Facebook och Instagram.
Läs hela inlägget »
2019-02-11
Tävlingsdags!
2019-02-11
Ny Lokal!